Karácsonyi ajándék ötletek

Körbenéztünk, milyen szépségápolási termékek kaphatók, amik hölgyek számára ideális karácsonyi ajándékok lehetnek.

Braun FaceSpa Pro, a ragyogóbb, fiatalosabb bőrért

Kényeztesd szeretteidet mindennap a gyógyfürdőélményt kínáló Braun FaceSpa Próval! A 3 az 1-ben szépségápolási eszköz tisztítja a bőrt és javítja a megjelenését, gyengéden eltávolítja a nem kívánatos arcszőrzetet, a száraz és elhalt hámsejteket és tisztítás után biztosítja a smink vagy arckrém felvitelét. A csomag tartalmaz egy epilátor fejet, ami elképesztő precizitással képes eltávolítani a negyedakkora szőrszálakat is, mint amire a gyanta képes, ráadásul mindezt észrevétlen kíméletességgel. A Braun tisztító keféje oszcillál, tisztítja a bőr pólusait, hatszor olyan hatékonyan, mint a kézi tisztítás, emellett használható smink, bőrolaj vagy arckrém eltávolítására is. A Braun újratölthető készülékének beépített intelligens időzítője 20 másodpercenként finom rezgéssel jelezi, ha az arc következő felületére kell áttérni. hogy szeretteink kompromisszumok nélkül élvezzék bőrük természetes csillogását.

Braun Silk-épil 9 Skin Spa epilátor, a hosszantartó, szalonminőségű bőrszépségért

Akit a legjobban szeretünk, és a legközelebb érezzük magunkhoz, megérdemli a határtalan kényeztetést. Ajándékozd meg kedvesed a Braun Silk-épil 9-es modelljével, ami korszerű epiláló és bőrápoló módszerének köszönhetően képes a szalonminőségű szépség otthoni eléréséhez. A SensoSmart™ technológiával segít egyetlen mozdulattal a lehető legtöbb kellemetlen szőrszálat eltávolítani. Az új SensoSmart™ technológia segít az epiláció optimális nyomásának megtalálásában – felvillanó fényével finoman jelzi, ha túlterhelik a készüléket. A Braun Silk-épil képes eltávolítani a legrövidebb szőrszálat is, melyet a hagyományos gyanta már nem ér el, hogy akár négy hétre biztosítsa a simatapintású bőrt. Az epilátor tartalmaz egy nagyrezgésszámú masszázs párnát, ami a test formájához idomulva kényezteti a bőrfelületet. Több száz mikro rezgés élénkíti a keringést, hogy utána kedvese puhának és simának érezhesse bőrét.  
 

Braun Silk-expert IPL – A tartós és látható szőreltávolításért

A világ vezető SensoAdaptTM technológiának köszönhetően a Braun Silk-expert IPL az egyetlen eszköz, ami folyamatosan képes igazodni az egyéni bőrtónushoz. Az erősség finom adagolásával a biztonságos és eredményes végeredmény mellett a szépségápolásra szánt időből is képes lefaragni, anélkül, hogy le kéne mondani a bőr hosszantartó ragyogásáról. A Braun Silk-expert az első a szőreltávolításban, ami tökéletes ajándék a nőknek, akik minőségi szépségápolásra vágynak elérhető áron.